ורד גרנדיר – אימון אישי וקבוצתי

הנחיית קבוצות, ייעוץ ארגוני, גישור ואימון למציאת היהלום הפנימי

בגישה המשלבת NLP, גשטלט ודמיון מודרך

הנחיית קבוצות, ייעוץ ארגוני, גישור ואימון למציאת היהלום הפנימי

בגישה המשלבת NLP, גשטלט ודמיון מודרך

הפודקאסט: ללטש את היהלום הפנימי

אימון מנטלי לליטוש הפוטנציאל הייחודי שלכם

חשבתם פעם כיצד יראו החיים שלכם אם הייתם מממשים את הפוטנציאל הייחודי שלכם במלואו?
”ללטש את היהלום הפנימי " הוא הפודקאסט שלי שעוסק בהתפתחות אישית על פי מודל ייחודי שפיתחתי בשפת האימון המנטלי המשלב NLP, גשטלט ופסיכולוגיה חיובית.
נעים להכיר, שמי  ורד גרנדיר פרוכטמן  יועצת ארגונית, מאמנת מנטלית, מנחת קבוצות, יועצת זוגית ומשפחתית ומתמחה במערכות יחסים ואני לא תמיד הרגשתי שאני מממשת את הייעוד שלי, לפני כ 15 התחלתי להוביל שינוי קריירה ושיניתי את חיי לחלוטין ואני מודה על כך בכל יום.

קרא עוד

פרק הפתיחה : למה לנו פוטנציאל ?

פרק הפתיחה של הפודקאסט "ללטש את היהלום הפנימי" עוסק בהכרות עם מודל ייחודי בשפה אימונית לליטוש הפוטנציאל הייחודי של כל אחד ואחת.

קרא עוד

פרק שני: הכל מתחיל בחינוך. ראיון זוגי עם ד״ר שי פרוכטמן על חינוך, ערכים ומשאבים.

בפרק השני של הפודקאסט "ללטש את היהלום" אני בוחרת להפגיש בין חינוך למודל ארבעת הקודקודים באמצעות מפגש עם ד"ר שי פרוכטמן, איש חינוך מזה 3 עשורים.

קרא עוד

פרק שלישי: זיכוי מחמת הספק. שילר מרתק עם עו״ד הפלילים סאני שייקיס.

ליטוש היהלום הפנימי פוגש אותנו לא רק כאינדיבידואלים אלא גם כחברה, אומה ואנושות. השבוע המדינה סערה עקב הזיכוי הדרמטי של רומן זדורוב שעורר הרבה שאלות מסקרנות על התיק ועלינו כחברה.

קרא עוד

פרק רביעי: כשנתינה הופכת לדרך חיים. עם קובי גטניו.

היום נעסוק בנושא המרתק נתינה. בשירו, דני בסן צרב בתודעה שלנו את המשפט "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו"? שאלה שמהדהדת אמירה חברתית גדולה המשקפת אותנו כחברה. נדון בהיבטים שונים של נתינה.

קרא עוד

פרק חמישי: "היטלר, אני בחרתי בחיים וניצחתי" עם פרופ' יחזקאל טלר נשיא מכללת גורדון לחינוך

ניצולי השואה הולכים ומתמעטים ואני נרגשת לשתף אתכם בראיון אופטימי ליום השואה. היום הזמנתי לאולפן את פרופסור יחזקאל טלר לראיון מיוחד.
קרא עוד

פרק שישי: "המתים חיים בתוכנו" עם טובה סלס כוכבי לזכרו של סר"ן נמרוד כוכבי ז"ל

פרק מיוחד ליום הזיכרון העוסק בשכול ואובדן ומפגיש אותנו עם סר"ן נמרוד כוכבי ז"ל באמצעות זיכרונותיה של טובה סלס כוכבי אחותו שהיתה ילדה בת 13 בנפילתו במלחמת יום הכפורים. 

פרק שביעי: "הימנעות, מוטיבציה ומה שביניהם" עם ד"ר עוז גוטרמן

הימנעות היא תופעה המביאה לידי ביטוי את כל הסיבות להעדר תחושת מסוגלות, חשש מכישלון והעדר מוטיבציה. השאלה כיצד מעוררים מוטיבציה ומה יגרום לחיבור אמיתי ועמוק עם מוטיבציה בכל תחום על פי מודל ארבעת הקודקודים.

קרא עוד

פרק שמיני: "הפרזנטציה פוגשת אותנו בכל תחומי החיים" עם עופר רשף

פרזנטציה עצמית פוגשת אותנו בכל ערוץ של תקשורת בין אישית עם הסביבה ולכן, פרק בנושא הפרזנטציה שרלוונטית לכל תחומי החיים החל מחיים אישיים, המשך ברשתות חברתיות וכלה במקום העבודה, בכנסים מקצועיים ועל במות, היא נושא חשוב והעיסוק בנושא יש בו לעורר מודעות להתנהלות סביב הנושא.

קרא עוד

פרק תשיעי: "לנצח את הרילוקיישן במציאת הבית רחוק מהבית" עם ד"ר אפרת צדיק

רבים חולמים על חיים בארץ אחרת הרחק מהמציאות הלא קלה שלנו ומצד שני לא מעטים עוברים למדינה אחרת וחווים את ה"חלום ושברו", הפרק החדש שלי עוסק במורכבות שסביב החיים בארץ אחרת וההערכות שיש להיערך על מנת לנהל את השינוי ולצלוח אותו.

קרא עוד

פרק עשירי: "לאפשר שפע כי עוני זו לא גזירת חיים" עם ודים שלבר - בעלים של סוכנות ביטוח והשקעות

"עוני זו לא גזירת גורל" אומר ודים שלבר שגדל בבית גלותי בפריפריה בתודעת מחסור וכאדם בוגר בחר לסלול לעצמו מציאות חיים של שפע מתוך מודעות ומימוש היבטים מנטליים מגוונים.

קרא עוד

פרק אחת עשרה: "כל ילד זקוק למנטור על מנת לצמוח" עם ד"ר קרן רז נצר - מנכ"לית עמותת ניצוצות - שיעור אחר

כל אדם וכל ילד זקוק למנטור על מנת לצמוח, דמות מעוררת השראה שתסייע בהגשמת חלומות ויעדים.

קרא עוד

פרק שתים עשרה: "אלימות סמויה זה לא מה שחשבתם" עם קרין ביבס מנטורית למינוף משברים

משברים מגיעים אל חיינו ללא הזמנה. לא נותר לנו אלא לצלוח אותם ולבחור בחיים. מקס רוזנפלד היה הורה צעיר לשלושה ילדים קטנטנים כשפקד אותו משבר מטלטל.

קרא עוד

פרק שלוש עשרה: "לספר סיפור לזיהוי הקול הייחודי שלנו" עם איגי לרנר - איש תקשורת ומומחה story telling

לכל אדם יש סיפור והמיומנות של לספר סיפור פוגשת אותנו בכל רגע בו אנחנו נפגשים עם אנשים אחרים, השאלה הראשונה שישאלו אתכם בראיון עבודה, בדייט או בכל מפגש עם אדם חדש תהיה: ספר על עצמך או ספרי על עצמך….

קרא עוד

פרק ארבע עשרה: "האומץ להסתערב על החיים" עם שיר פלד המסתערבת הראשונה בצה"ל

בימי האינתיפדה השנייה נקלעת שיר פלד לפיגוע באוטובוס שבעקבותיו היא מחליטה לבחור בשרות משמעותי ומפלסת את דרכה למסלול לוחמות בחייל מג"ב, היא הופכת לימים למסתערבת הראשונה בצה"ל יחד עם עוד שתי בנות.

קרא עוד

פרק חמש עשרה: "לצבע עור שלי יש קול" עם עמרם אקלום - מרצה ומוביל מסעות לאתיופיה

עמרם היה ילד בן שבע כשהוריו קיבלו איגרת מהבן פרדה שקראה להם לצאת לדרך. וכך הם יצאו למסע רגלי מסוכן  ומפרך מאתיופיה השסועה אל עבר סודן המדינה השכנה בדרכם לירושלים עליה חלמו. המסע הרגלי היה קשה ומסוכן, נמשך זמן רב וגבה קורבנות רבים.

קרא עוד

פרק שש עשרה: "הביקוש לאהבה הזניק אותי למסע אל פרק ב" עם אשרת מלכין דרויאן

אי אפשר לדבר על אהבה מבלי לדבר על החלום ושברו. כשהיינו ילדים הקריאו לנו סיפורים לפני השינה על נסיכות יפיפיות  שמתאהבות באבירים יפי תואר ושהם חיים באושר ואושר עד עצם היום הזה.

קרא עוד

פרק שבע עשרה: "בחור נורמטיבי שבחירה שגויה הובילה אותו לכלא" עם בני פרבר - בן 25 מנהל קהילת בינה מלאכותית

בני פרבר היה בחור בן 22  כשפרצה הקורונה והחיים קפאו. חברים הציעו לו לעבור לתל אביב ובתקופות הסגרים מה נותר לעשות אם לא להיפגש באיזה בית, לשתות בירות ולעיתים גם לעשן. בני התפתה לסחור סמים, סמים קלים בלבד, בעיניו.

קרא עוד

פרק שמונה עשרה: "מעניין ת'סבתא שלי - על עוצמתה של הזקנה" על עוצמתה של הזקנה עם סיגל עברי הר ציון - מובילת מסעות בזמן

זקנה הוא הנושא שכולנו חוששים מלדבר עליו אבל הזקנה היא חלק בלתי נפרד מחיינו, מוזמנים לפרק אופטימי על עוצמתה של הזקנה ועל המקום החשוב של החברה שלנו שיודעת לכבד את זקני השבט ותבונתם.

קרא עוד

פרק תשע עשרה: "תודעה ומודעות ככלי לפיתוח חוסן מנטלי" עם טל בשן - מייסד ביה"ס למנהיגות תודעתית

המפגש שלי עם מייסד בית הספר למנהיגות תודעתית טל בשן הוליד פרק עמוק על עוצמתה של מודעות והעמקת תודעה לפיתוח חוסן מנטלי ותחושת מסוגלות.

קרא עוד

פרק עשרים: "לצלוח גירושים במשפחה ולהשאר אנושיים" עם עו"ד שי קדמי - מומחה לענייני משפחה

כל זוג שלישי מתגרש ולכן בעידן המודרני אי אפשר לחמוק מזוגות מתגרשים אבל חשוב לנהל משבר גירושים במודעות, ברגישות, בהתחשבות ברגשות הבוגרים והילדים כאחד. 

קרא עוד

פרק עשרים ואחת: "מחלומות במגירה לתוכנית עבודה" עם עמרי גפני - שותף בקבוצת "גומא גבים" ומומחה לתהליכי גישור

היום נדבר על הגשמת חלומות והפיכתם למציאות חיינו, לא חלומות מהסוג שחולמים בלילה אלא חלומות שמביאים לידי ביטוי את הייעוד שלנו, את הצורך שלנו במשמעות ואת הכמיהה שלנו להשפיע , להוביל ולהותיר חותם. 

קרא עוד

פרק עשרים ושתיים: "לצמוח ממשברים אל הצלחה גדולה" עם מקס רוזנפלד - מאמן אישי ליציאה ממשברים והצלחה

משברים מגיעים אל חיינו ללא הזמנה. לא נותר לנו אלא לצלוח אותם ולבחור בחיים. מקס רוזנפלד היה הורה צעיר לשלושה ילדים קטנטנים כשפקד אותו משבר מטלטל. תאונת דרכים טראגית שהפכה את עולמו.

קרא עוד

פרק עשרים ושלוש: "איך לא להיכנס לארון ממנו יצא הבן שלך" עם חלי לוי - אמא גאה לבן גאה ומקיימת קהילת אמהות

חלי לוי היא אמא גאה לבן הגאה שלה שיצא מהארון לפני 15 שנה, אז היא מהרה לתת לו את ברכת הדרך אבל גילתה עם הזמן שהזהות המינית של בנה מזמנת אתגרים רבים והקשה בהם הוא ההבנה שהחברה שלנו לא באמת מתירנית ושיש שמרנות רבה סביב הנושא.

קרא עוד

פרק עשרים וארבע: "להנהיג בית ספר צומח" עם טלי מרמור - מנהלת בית ספר ומנחת הורים

לא בכל יום מקבלת אשת חינוך מוערכת הזדמנות להקים בית ספר, להקים בית ספר צומח זו הזדמנות לברוא מציאות ולהשפיע על עיצובו של מוסד חינוכי בעל אופי ייחודי ועל עיצובה של קהילה. 

קרא עוד

פרק עשרים וחמש: "ללמוד להיות הורים מצמיחים היא בחירה" עם ליאת רוקח זמרוני - בעלים של ביה"ס "בשביל ההורות"

הורות הוא התפקיד המרגש והעוצמתי שלנו כבני אנוש ומצד שני כשאנו הופכים להורים לעיתים אנחנו טועים, מצלקים ומקטינים את הילד מבלי להתכוון. 

קרא עוד

פרק עשרים ושש: "לבחור מטפל רגשי בדיוק רב וללא מבוכה" עם חני בלייכר - מנהלת פלטפורמת המטפלים care point

בעולם המודרני כבר לא מתנצלים על טיפול. לא מתביישים ואפילו רואים בזה פריווילגיה. על מנת להבין כיצד בוחרים מטפל/ת רגשי /ת מכל סוג שהוא נפגשתי עם הגברת חני בלייכר על מנת לברר כיצד מוצאים מטפל/ת לעצמכם או לאחרים מותאמים לאישיות ולצורך. 

קרא עוד

פרק עשרים ושבע: "לבחור ברווחה נפשית במעבר ממחקר מדעי לחינוך" עם ד"ר צביקה רייטר - ראש החוג לניהול מערכות חינוך בגורדון

רווחה נפשית היא חוויה אינדיבידואלית הגורמת לאדם לחוש סיפוק, אושר ומשמעות. ד"ר צביקה רייטר הפך לחוקר ומתרגל רווחה נפשית לאחר שגיל ארבעים הביא לפתחו משבר וסימני שאלה לרוב שגרמו לו לחולל שינוי קריירה גדול.

קרא עוד

פרק עשרים ושמונה: "כיצד לצמוח מסכסוכים וקונפליקטים למציאות מיטבית" עם אורית קדם - מגשרת

סכסוכים וקונפליקטים הם חלק בלתי נפרד ממערכות יחסים. לרוב, אנחנו מצליחים לצאת מהם בכוחות עצמנו ולעיתים יש סכסוכים המלווים אותנו חיים שלמים. מקצוע הגישור נולד מתוך הצורך לסיים אי הסכמה וליצור מציאות מיטבית. 

קרא עוד

פרק עשרים ותשע: "סיפור מסע של מלחמה וכיצד יוצאים ממנה מחוזקים" עם רפי הלצר - שליח סוכנות באוקראינה בימי פריצת המלחמה

כשפלשו הרוסים לאוקראינה בפברואר 2022 רפי הלצר היה אז שליח סוכנות באוקראינה. בעקבות התראות על מלחמה אשתו ובנו חצו את הגבול עם נמלטים רבים והגיעו למרכז קליטה בארץ והוא נותר על הגבול על מנת לסייע לכל אותם נמלטים מהתופת.

קרא עוד

פרק שלושים: "נסע לחלץ את בתו ממתקפת טרור" מוטי עזרא - אזרח שסייע לעשרות צעירים להמלט מהתופת

בבוקר של ערב שמחת טרור מתעוררת ישראל לחדשות על מתקפת טרור בראשות חמאס בה טרוריסטים פרצו את הגדר ופשטו על ישובים אזרחיים. 

קרא עוד

פרק שלושים ואחת: "יחסי ציבור למלחמה בעידן של רשתות חברתיות" יהורם גלילי - איש תקשורת, יחצ"ן ומחבר "פוטו מלחמה"

למלחמה בעידן של רשתות חברתיות יש כללים חדשים. יהורם גלילי שהינו איש תקשורת מוערך, עיתונאי, משורר ואשף ביחסי ציבור יתארח בפרק שבו נשוחח על כללי התקשורת החדשים של המלחמה אותה אנו חווים.

קרא עוד

פרק שלושים ושתיים: "מי יקשיב לך בכלל"? - להשמיע את הקול שלנו היא שליחות" עוז מזרחי - יזם, מייסד ובעלים של הרדיו החברתי הראשון

כשעוז מזרחי היה נער הוא התאהב ברעיון שישדר רדיו, הוא האמין שרדיו יסייע לו להיות נער מקובל יותר, עם השנים הוא הקים תחנות רדיו פירטיות ובהמשך הקים את הרדיו החברתי הראשון שהינה תחנת רדיו המאפשרת לכל אדם שרוצה להשמיע את קולו ולהותיר חותם לעשות זאת. 

קרא עוד

פרק שלושים ושלוש: "עתידה של ישראל בעקבות המלחמה על פי הנומרולוגיה" יעקובי טום בן בסט - נומרולוג מפתח שיטת נומרולוגיית הצ'אקרות

בימים של שאלות רבות ואי וודאות בחרתי להתייעץ עם נמורולוג, איש מקצוע מצוין שמטרתי לתת לנו מעט ודאות בעידן של אי ודאות.

קרא עוד

דילוג לתוכן